Dungeon Defenders Awakened CD Key code kopen

Over dit spel

Dungeon Defenders Awakened is een actiespel, ontwikkeld en uitgegeven door Chromatic Games.

Het brengt buit, nivellering, huisdieren en personage-aanpassing in een legendarische coöp-ervaring voor 4 spelers. Je kunt je held kiezen en een epische verdediging bouwen om hordes vijanden te verslaan terwijl je de strijd aangaat om Etheria te beschermen. Werk samen met maximaal vier spelers terwijl je een level omhoog gaat, legendarische buit verzamelt en het opneemt tegen de legers van vijanden die wachten! Het is voldoende om de schildknaap, de leerling en de monnik onder de knie te krijgen om honderden volgelingen te bevechten die in chaos zijn verwikkeld. Bouw en gebruik je arsenaal aan blokkades, torens, vallen en aura’s om de kristallen van Eternia te beschermen. De enige vereiste is om te winnen, maar het is aan jou hoe!

Speel Dungeon Defenders Awakened en vecht tegen woeste hordes in een driedimensionale fantasiewereld!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dungeon Defenders Awakened tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dungeon Defenders Awakened op Keysforgames.nl