Due Process Kopen. Due Process Key prijzen vergelijken.

Over Due Process

Scroll nu naar beneden om direct Due Process key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Due Process direct installeren en spelen.

Due Process is een competitieve FPS waar veel kleine stukjes vertrouwd aanvoelen, maar de ervaring is nieuw. Ontwikkeld door Giant Enemy Crab en uitgegeven door Annapurna Interactive, bevindt de game zich al een tijdje in een bètafase, maar sinds kort komt hij in Early Access op Steam.

Waarom ben je misschien geïnteresseerd? Stel je Counter-Strike voor, maar dan met nieuwe kaarten in elke game, en dus meer focus op het on-the-fly plannen en uitvoeren van tactieken. De kaartenpool van Due Process is al absoluut enorm en wordt samengesteld door middel van procedureel gegenereerde kaarten die vervolgens worden ‘samengesteld’ of verbeterd door de ontwikkelaars. Elke week brengt een tranche nieuwe kaarten, met de meest recente updates die er minstens 40 lijken toe te voegen.

Due Process heeft zijn eigen specifieke stijl op andere gebieden, met name de prachtig dikke lo-fi art-stijl, die gepaard gaat met een boomtastische lijn in audiovisuele effecten. Deze game houdt van een explosie, hij houdt van dat moment van impact wanneer het ene team het andere met flitsers en zaklampen bestuurt, en heel vaak sterf je dankzij desoriëntatie, net zo goed als door wie je neerschoot.