Drug Dealer Simulator CD Key code kopen

Over dit spel

Beleef de ultieme jongensdroom

Drugdealer worden, het is stiekem een stoute jongensdroom van ons allemaal! Drug Dealer Simulator werd gelanceerd op 16 april 2020. Dit spel is ontwikkeld door Byterunners Game Studio en uitgebracht door Movie Games en PlayWay, deze combinatie is een gouden samenwerking gebleken. Dit spel is tot in de fijnste puntjes uitgewerkt, dit maakt het een genot om te spelen. Wie altijd al drugdealer wilde worden, de tijd is nu rijp..

Run je eigen drugsimperium

Drug Dealer Simulator biedt je de mogelijkheid om je eigen drugsimperium te starten. Net zoals in het echte leven, je begint onderaan en werkt jezelf omhoog. Als beginnend drugsdealer moet je goed opletten! Een klein foutje, dit kan je zomaar de kop kosten. Misdaad loont niet zeggen ze, maar in dit spel gaat dit gezegde zeker niet op! Door het produceren, bewerken, kopen en verkopen van drugs loont dit wel. Moreel verantwoord is het zeker niet, maar wel broodnodig om geld op de plank te krijgen. Een bruisend drugsimperium, dit zet je echt niet zomaar op.

Realistischer kan haast niet

Het runnen van je eigen drugskartel, dit was nog nooit eerder zo realistisch! De graphics in dit spel zien er pico bello uit en de gameplay. Dit spel is een genot om te spelen. verlies jezelf helemaal in het drugdealer zijn! Je begint onderaan de ladder, maar klimt al gauw omhoog. Zodra je meer drugs begint te verkopen, wordt het pas echt spannend. Ben jij de politie en onderwereld te slim af?

Klim op de criminele ladder

Domme drugsdealer worden gauw gepakt, serieuze gangsters nemen de straten over! De vraag naar drugs is er altijd en overal, de kunst is om hier slim op in te spelen. Drugsgebruikers zijn niet van gisteren, ze willen de best haalbare kwaliteit. Het is belangrijk om zoveel mogelijk drugs te verkopen. De kwaliteit van de drugs, dit is waar het om draait bij de gebruikers. Goed nadenken over de acties die je maakt, dit is waar het om draait. De strategie die je kiest, deze is uiteindelijk de factor voor falen of succes.

Zorg dat niemand zonder drugs zit!

Dit simulatiegame is een bijzondere variant! In dit spel is het ook de bedoeling om de mensen te bedienen, maar dan van drugs! De duistere onderwereld kent een hoop gevaren. Een confrontatie met andere gangsters kan daarom maar beter voorkomen worden. Criminele activiteiten als drugsdealer starten eenvoudig maar worden steeds professioneler. Leer ook hoe je de drugswereld overneemt in dit te gekke spel!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Drug Dealer Simulator tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Drug Dealer Simulator op Keysforgames.nl