Driftland The Magic Revival CD Key code kopen

Over dit spel
 
Driftland: The Magic Revival is een real time strategy game dat is ontwikkeld en uitgegeven door Star Drifters. Het spel is sinds november 2017 verkrijgbaar. Het spel speelt zich af in een fantasiewereld bestaande uit verbrokkelde eilanden. In de rol van de machtige tovenaar Overlord en in het bezit van een klein rijk en kasteel, ga je op ontdekkingsreis naar de verschillende eilanden. Verbind de diverse eilanden met elkaar en vergroot het koninkrijk door middel van jouw magische krachten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Driftland The Magic Revival tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Driftland The Magic Revival op Keysforgames.nl