Dreamscaper Kopen. Dreamscaper Key prijzen vergelijken.

Over Dreamscaper

Scroll nu naar beneden om direct Dreamscaper key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dreamscaper direct installeren en spelen.

Dreamscaper is een actievolle vechtgame die zich afspeelt in een droomwereld. Het spel is ontwikkeld door Afterburner Studios en wordt uitgebracht door Freedom! Games.

Cassidy is een meisje met een zware depressie. Om haar depressie te bestrijden, gaat ze in lucide nachtmerries de strijd aan tegen alle slechte gedachten. Overdag verken je het dorp, op zoek naar positieve gesprekken. Hierdoor heb je ‘s nachts weer de kracht om te vechten. Eindbazen stellen dan ook negatieve emoties voor zoals angst, isolatie of negativiteit. Je kunt ze bestrijden met tal van wapens en vaardigheden. Het verhaal van Cassidy is een mysterie. Enkel door dag en nacht goed te doorstaan, kom je tot de oplossing.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dreamscaper tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dreamscaper op Keysforgames.nl