Dragon’s Dogma 2 Key Kopen. Dragon’s Dogma 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Dragon’s Dogma 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Dragon’s Dogma 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Dragon’s Dogma 2 sleutel in Nederland is € 31.84

Welkom bij het langverwachte vervolg, Dragon’s Dogma 2, waarin je op een groots avontuur gaat in een singleplayer, narratief gedreven action-RPG-serie. Je lot ontvouwt zich terwijl je de diepe, verkenbare fantasiewereld betreedt die Dragon’s Dogma 2 te bieden heeft.

Ontwar het verhaal te midden van verloren herinneringen

Het verhaal begint in een ondergrondse gevangenis waar de stem van de Draak weerklinkt in de mist van verloren herinneringen. Stijg op, Uitverkorene, en daag me uit volgens het dogma van deze wereld. Trotseer de uitdagingen en vervul je vergeten lotsbestemming.

Mysterieuze metgezellen op je reis

Tijdens je reis zul je vergezeld worden door Pawns, mysterieuze wezens uit een andere wereld, in een avontuur zo uniek dat het lijkt alsof je door andere spelers wordt vergezeld terwijl je je eigen weg gaat. Al deze elementen worden verder verheven door technologie op het gebied van natuurkunde, kunstmatige intelligentie (AI) en de nieuwste grafische mogelijkheden om een werkelijk meeslepende fantasiewereld in Dragon’s Dogma 2 te creëren.

Vorm je eigen gevechtsstijl met verschillende roepingen

Draag zwaarden, bogen en roep magie aan. De roepingen in Dragon’s Dogma 2 geven je de mogelijkheid om de strijd aan te gaan zoals jij dat wilt.

Gezelschap in je singleplayer-ervaring

Spelers kunnen hun eigen belangrijkste Pawn aanpassen, die altijd je Uitverkorene zal vergezellen, en een verbond aangaan met maximaal 2 extra Pawns van andere spelers via het netwerk.

Confronteer de monsters in deze wereld

Buiten de stadsgrenzen zul je diverse monsters tegenkomen die de landen bewonen. Je zult moeten kiezen tussen deelnemen aan gevechten of alternatieven vinden; let dus op de samenstelling van je groep, het terrein om je heen en de monsters waarmee je wordt geconfronteerd.

Inwoners van deze wereld

Reizigers, handelaren, soldaten en andere mensen gaan door met hun dagelijkse leven. Ze zijn bezig met hun eigen doelen en motieven en vertonen allemaal verschillende emoties. Soms kunnen ze je naar een queeste leiden door naar je toe te komen en om een gunst te vragen.

Ontwikkeld door CAPCOM Co., Ltd.

Genre: action-RPG

Dragon’s Dogma 2, het meesterwerk van een action-RPG, is ontwikkeld door CAPCOM Co., Ltd. Laat je onderdompelen in een wereld waar jouw keuzes het lot van een held bepalen die voorbestemd is om de Draak te verslaan en de troon te claimen.