Dragon Quest Builders 2 Key Kopen. Dragon Quest Builders 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Dragon Quest Builders 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Dragon Quest Builders 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Dragon Quest Builders 2 sleutel in Nederland is € 20.37

Dragon Quest Builders 2 is het lang verwachte vervolg op Dragon Quest Builders 1 en is een sandbox rpg met een grote focus op bouwen, plaatsen en verwijderen van blokken.

In dit spel bouw je een koninkrijk op terwijl je landen verkent en avonturen beleefd. breng kunstwerken tot leven met het plaatsen van blokken en laat de community zien hoe jou koninkrijk eruit ziet door foto’s te delen met de ingebouwde community tentoonstellingen.

Het verhaal

Je begint je reis als een bouwer tijdens een tijd van een grote onderdrukking voor creativiteit in alle manieren die je kan bedenken door de ‘Kinderen van Hargon’, een cult waar jij een gevangenen bent in het begin van het spel. Na je een schipbreuk lijdt ontmoet je je eerste vrienden en kameraden met wie je jou nieuwe omgeving onderzoekt en taken uitvoert om jou koninkrijk op te bouwen.

Belangrijkste kenmerken

Dit spel legt een groten nadruk op het plaatsen en verwijderen van blokken, hiermee bouw je mooie monumenten, maak je paden open en bereik je nieuwe landen in open wereld die voor iedereen iets heeft.

Om deze blokken te vinden en te maken reis je naar verschillende eilanden en ieder eiland heeft een nieuwe omgeving met nieuwe opties. Op deze eilanden kan je nieuwe recepten vinden voor het maken van projecten en producten en je kan monsters tegenkomen waar je tegen moet vechten.

Op je eigen eiland kun je ook de eilandbewoners helpen met teken die ze uitgeven, voor een lichte compensatie natuurlijk.

Om deze open wereld te verkennen zijn er verschillende manieren ingebouwd, waaronder zwemmen, rennen en zweefvliegen zodat alle hoekjes van de wereld op een af andere manier te bereiken is.

Multiplayer

En als dit allemaal nog niet genoeg is, is het mogelijk om met drie andere spelers samen grootse projecten te bouwen om te delen in de community.