DRAGON QUEST 11 S Echoes of an Elusive Age CD Key code kopen

Over dit spel

DRAGON QUEST XI Echoes of an Elusive Age een Avontuurlijke RPG

De game Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age is een avontuurlijke RPG die gemaakt is door Square Enix. Dit is ook de maker van de bekende Final Fantasy reeks. Zoals je aan het Romeinse getal kunt zien is dit alweer het elfde deel van de serie. Het is een kleurrijke game in cartoon setting. Tijdens het spelen zal jij gestort worden in een wereld vol memorabele personages en meeslepende verhalen. Daarnaast bevat deze game prachtige muziek, iets wat voorgaande delen ook al hadden.

Het verhaal

De game speelt zich af in de wereld Erdrea. Het verhaal begint als het koninkrijk Dundrasil wordt binnengevallen en vernietigd door een leger van monsters. Jij als hoofdrolspeler is dan nog een baby. Uiteindelijk wordt jij gezien als de verlosser die Erdrea moet verlossen van het kwaad. Dit doe je samen met andere personages die jij tegenkomt in de game. Ook deze personages hebben persoonlijke verhalen die jou helemaal meeslepen in de game. Je komt verschillende soorten monsters tegen die jij moet verslaan. Om deze te verslaan heb jij bepaalde krachten nodig, met de character builder kun jij de personages sterker maken.

Wat is er speciaal aan dit deel

Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age is het laatste deel van de legendarische serie. De game voelt aan als een nieuwe ervaring, ook kun je nieuwe personages vinden in dit deel. Je kunt een gedetailleerde wereld verwachten. Als je van nauwkeurige turn-based gevechten houdt zal de game je zeker aanspreken, want die zitten er namelijk in. Het is geen saai verhaal, de echte fans en mensen die deze game pas net ontdekken zullen genieten. In Japan won de game al meerdere gamingprijzen en lovende kritieken.

Conclusie

Wanneer jij van RPG, fantasie en avontuur houdt is Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age echt iets voor jou. Fans en nieuwkomers gaan veel plezier beleven aan deze game.