Dragon Ball Fighter Z CD Key code kopen

Over dit spel

Nieuw en fantastisch

Dragon Ball FighterZ ontleent concepten van verschillende andere vechtspellen, voornamelijk het controleschema van de Marvel vs. Capcom-serie en teammechanica. Spelers selecteren elk drie karakters om een ​​team te vormen. Eén teken wordt bestuurd en kan op elk gewenst moment worden geschakeld met een van de andere tekens. Spelers kunnen ook een van hun andere personages bellen om een ​​”Assist” -beweging uit te voeren, waardoor gelijktijdige aanvallen en combo’s met het hele team mogelijk zijn. Alle drie de personages van de tegenstander moeten verslagen zijn om het spel te winnen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dragon Ball Fighter Z tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dragon Ball Fighter Z op Keysforgames.nl