Double Kick Heroes CD Key code kopen

Over dit spel

Double Kick Heroes is een game met veel muziek. Door 30 levels met metalmuziek heen vecht je tegen zombies die de rust verstoren. Je rijdt weg in je oude auto terwijl je vanaf voren en achter aangevallen wordt door verschillende wezens, allemaal besmet met het zombie-virus. Je kan ook je eigen muziek importeren in de Editor mode om het spel nog persoonlijker te maken. Naast de storymode bevat het spel ook een arcade-mode. Double Kick Heroes is enkel speelbaar in singleplayer mode.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Double Kick Heroes tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Double Kick Heroes op Keysforgames.nl