Dorfromantik CD Key code kopen

Over dit spel

Dorfromantik is een ontspannend, maar strategisch bouw- en puzzelspel ontwikkeld en uitgegeven door Toukana Interactive.

Wat voor game is het?

Het is een game waarin je tegels plaatst om steeds groter wordende, idyllische dorpslandschappen te creëren. Met Dorfromantik kun je jezelf op elk moment onderdompelen in een stille, vredige wereld en een pauze nemen van het dagelijkse leven. Tegelijkertijd biedt Dorfromantik een uitdaging voor degenen die er één zoeken: je moet namelijk de tegels zorgvuldig en strategisch plaatsen om de highscore te verslaan.

Hoe werkt het?

Je begint simpelweg met een stapel procedureel gegenereerde tegels. Stuk voor stuk plaats je de tegels en je begint met de tegel die bovenop de stapel ligt. Deze tegel plaats je op een beschikbare sleuf en je roteert hem voor de beste pasvorm. Je merkt dat als je steeds verder komt dat er groepen en combinaties van landschappen worden gevormd zoals bossen, dorpen of waterlichamen. Je wordt beloond met punten, afhankelijk van hoe goed de tegel past.

Bijzondere objecten

Op sommige tegels kom je ook bijzondere objecten tegen die je een zoektocht geven; de molen wil bijvoorbeeld 6 graanvelden begrenzen, de locomotief wil verbonden worden met 10 sporen of het hert wil een bos bewonen met minstens 50 bomen. Voltooi deze missies om meer tegels te krijgen om de uitbreiding van je landschap voort te zetten. Het spel is afgelopen als de stapel stenen is opgebruikt.

Ontgrendel nieuwe elementen

Terwijl je het landschap uitbreidt kun je doorgaan naar nieuwe, kleurrijke biomen en vooraf geplaatste game-objecten ontdekken die je taken geven waar je wel even mee zoet bent. Door deze taken te voltooien kun je nieuwe tegels, nieuwe biomen en nieuwe speurtochten ontgrendelen.

Wat Dorfromantik biedt

Dit is wat Dorfromantik te bieden heeft:

• Bouw eindeloze en prachtige landschappen
• Unieke mix van strategie en puzzelmechanica
• Ontspannende en kalmerende gameplay
• Idyllisch dorpslandschap
• Strategische plaatsing om de highscore te verslaan
• Hoge herhalingswaarde – elke sessie is anders
• Veel ontgrendelbare tegels en biomen
• Originele kunststijl met handbeschilderd bordspelgevoel