DOOM Eternal Key Kopen. DOOM Eternal Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop DOOM Eternal key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel DOOM Eternal rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een DOOM Eternal sleutel in Nederland is € 5.5

Hitman 2: Silent Assassin is een actiegame dat wordt ontwikkeld door IO Interactive.

Reboot

In Hitman 2: Silent Assassin speel je het personage van agent 47, net als in de gelijknamige film Hitman, een huurmoordenaar en uitstekend scherpschutter. Dit spel is een reboot van het in 2002 uitgekomen Hitman 2 spel voor de Playstation 2, Xbox en Gamecube.

Strategisch en spannend

In elke missie moet je bepaalde personages uitschakelen, zonder zelf ontdekt te worden. Daarom is het belangrijk dat je strategisch te werk gaat. Zo moet je bijvoorbeeld oppassen dat, wanneer je een persoon hebt neergeschoten, andere mensen daar niet achterkomen en je ontdekken. Gelukkig kun je je slachtoffer altijd wegslepen en ergens verstoppen. Je krijgt voor alle moorden punten en deze zorgen ervoor dat je personage geupgrade kan worden. Zo krijg je de beschikking over betere wapens en upgrades voor je huidge wapens. De tegenstanders uitschakelen kan op verschillende manieren. Je kunt gebruik maken van objecten in de buurt, bijvoorbeeld door een gasfles op te blazen. Je kan echter ook speciale kogels gebruiken om door muren heen te schieten. Hitman 2 heeft ook een nieuwe optie om een online co-op uit te voeren. Hierbij moet je met andere spelers proberen je doelwitten te sniperen.
Vooral het feit dat je niet ontdekt mag worden maakt het spel extra spannend. Je krijgt echt het gevoel alsof je zelf in het spel zit.

Hitman 2: Silent Assassin komt uit voor de Playstation 4, Xbox One en de pc en wordt verwacht op 13 november in 2018.