DOOM 64 CD Key code kopen

Over dit spel

Een horde demonen heeft hun weg gevonden naar de Nintendo Switch. Stuur ze voorgoed terug naar de hel in Doom 64.

Oorspronkelijk uitgebracht in 1997 op de Nintendo 64, heeft Doom 64 niet zoveel liefde ontvangen als zijn andere inzendingen. Nu, na 23 jaar, krijgt het eindelijk de liefde die het verdient. Maar waarom zou je dit spel moeten spelen?

Een unieke stijl

Terwijl nog steeds een aangepaste Doom-engine wordt gebruikt, vernieuwt 64 alles volledig op het gebied van visuals. Cacodemons gaan van drijvende rode gehaktballen naar gehoornde sterke mannen. Imps en Pinkies krijgen angstaanjagende details, net als hun vurige rijk. De kettingzaag gaat van een standaard stuk hardware naar een dubbelzijdig mes. Er is zelfs een nieuwe onzichtbare Imp met grotere remkracht naast de Spectre. Dit is nog steeds de Doom die je kent en waar je van houdt, maar met subtiele aanpassingen die ervoor zorgen dat spelers zowel bang als opgewonden zijn.

Een deel van de reden waarom velen dachten dat Doom 64 een rehash was, was dat het er doelbewust uitziet als een verzameling van de grootste hits. Hoewel je niet opgesplitst bent in afleveringen, breng je ongeveer een derde van het spel op aarde door voordat je je naar de hel waagt, en het spel maakt duidelijk dat de demonen proberen Doomguy terug te lokken. Dit verhaal gaat over Doomguy die de overblijfselen opruimt die hij in de vorige titels heeft achtergelaten. De demonen hebben zich hergroepeerd en vallen neergezet op basis van je voorkennis met de spellen. Zoveel Megaarmors en power-ups bestaan ​​alleen om je in een put van gevaar te laten vallen zonder een duidelijke manier om je te beschermen.

Doom 64 houdt van zijn schaduwen

Gelukkig besef je, als je er eenmaal echt in bent begonnen, hoe uniek Doom 64 werkelijk is. De soundtrack is totaal anders dan zijn voorgangers en ruilt shredderende gitaren in voor toneelmuziek en het geschreeuw van de verdoemden. Misschien verken je een kasteel en hoor je de donder in de verte brullen, of de echo’s van het gegrom van een beest door een open riool. Doom 64 probeert terug te keren naar de gruwel van de franchise door deze te koppelen aan de over-the-top-actie in plaats van deze af te wijzen. Je hebt nog steeds een Super Shotgun, maar de demonen hebben de dreiging vergroot. Als het in de juiste setting wordt gespeeld, zijn er nog steeds momenten van echte terreur tijdens deze machtsfantasie.

Een spel dat het spelen waard is

Over overweldigend gesproken, een deel van het niveauontwerp leunt moeilijk in de “Tricks and Traps” -mentaliteit. We vinden het niet erg om zo nu en dan een geheim op te sporen, maar er zijn momenten waarop de normale progressie schreeuwend tot stilstand komt omdat je geen enkele verborgen schakelaar achter een pilaar vijf kamers terug kon vinden. Zes of zeven keer een niveau moeten omcirkelen om te vinden wat je zoekt, is nooit leuk, en dat is hier minder dan in Doom-II, maar het komt nog steeds veel voor.

Wanneer Doom 64 echter breekt met deze mentaliteit en themaniveaus rond zijn gevechten, overtroeft het al het andere dat de serie te bieden heeft. Hoewel dit door Midway is ontwikkeld in plaats van in-house bij iD, kun je de invloed voelen van wat ervoor kwam, de iteratieve verbetering die alleen kan komen als een succesvolle serie zijn bos vindt. Het is echt jammer dat we nooit het geannuleerde vervolg van Midway hebben gekregen, waardoor deze game misschien minder een obscure klassieker is geworden en meer de FPS-klassieker die het verdient te zijn.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download DOOM 64 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel DOOM 64 op Keysforgames.nl