Divinity Original Sin The Source Saga CD Key code kopen

Divinity Original Sin The Source Saga is een videogame, avontuur en actie. De ontwikkelaar en uitgever is Larian Studios.

Um mysterieuze wereld:

Dompel jezelf onder in de serie die critici beschouwen als de nieuwe maatstaf in het moderne reality-planningsspel. Ontdek een wereld die reageert op jouw keuzes en een innovatief vechtsysteem gebaseerd op goddelijke vermogens waarmee je je tegenstanders kunt verslaan. Dit pakket bevat beide afleveringen van de veelgeprezen Original Sin-serie, geregisseerd door de makers van Baldur’s Gate 3. Doe een beroep op wereldveranderende magie en vorm je feest zoals jij dat wilt in deze twee bekroonde games. Schrijf je naam op in de geschiedenisboeken van Goddelijkheid als meester van je bestemming terwijl je vecht om de goddelijkheid terug te brengen en een wereld te redden die meeslepend is en reageert op je keuzes. Divinity Original Sin The Source Saga is veelgeprezen campagne laat je spelen als een Adeide die verboden magie beoefent die bestraft kan worden met de dood, die de godheid zal moeten terugbrengen naar een universum dat al zijn goden heeft verloren, terwijl hij in Divinity is : Original Sin, je gaat enkele eeuwen terug naar het allereerste begin van de saga. Samen met Zandlor, de beroemde goochelaar, zullen jij en de andere Sourcehunters moeten voorkomen dat de Nether Dragon de wereld verslindt.

Wat is de cd-sleutel van Divinity Original Sin The Source Saga?

De cd-sleutel is een digitale code waarmee we het spel Divinity Original Sin The Source Saga in digitaal formaat kunnen downloaden. Er zijn echter mogelijk veel versies beschikbaar, vooral bij de lancering.

Welke digitale versies van Divinity Original Sin the Source Saga kunnen worden gekocht?

Hoewel dit de cd-sleutel is, kan deze ook beschikbaar zijn in een “X” -formaat, wat betekent dat u in plaats van na aankoop een code of digitale sleutel ontvangt, een link ontvangt van activering, waarmee het spel direct wordt geactiveerd. Het kan regionaal vergrendeld zijn, dus wees voorzichtig voordat u deze versie aanschaft.

Speel alleen, met twee mensen lokaal of met vrienden online, samen met meer dan 200 uur aan content tegen lagere prijzen dan ooit tevoren. Dit is het perfecte moment om je krachten te laten ontwaken en de fantastische wereld van Divinity de jouwe te maken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Divinity Original Sin The Source Saga tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Divinity Original Sin The Source Saga op Keysforgames.nl