Divinity Original Sin 2 Key Kopen. Divinity Original Sin 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Divinity Original Sin 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Divinity Original Sin 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Divinity Original Sin 2 sleutel in Nederland is € 16.95

Verzamel je beste vrienden en ontwikkel de beste tactieken met je metgezellen. Schiet je tegenstanders in diepe, tactische, turn-based gevechten. Gebruik de omgeving als een wapen, gebruik hoogte in je voordeel en manipuleer de elementen zelf om je overwinning te verzegelen.

Wees een God voor Rivellon

Stijg op als de God die Rivellon zo hard nodig heeft!
Verken de uitgestrekte en gelaagde wereld van Rivellon alleen of in een groep van maximaal 4 spelers in coöperatief spel met drop-in / drop-out. Ga overal naartoe, laat je fantasie de vrije loop en verken eindeloze manieren om met de wereld om te gaan. Beyond Rivellon, er is meer te ontdekken in de gloednieuwe PvP- en Game Master-modi.

Unieke eigenschappen

  • Kies je ras en herkomst. Kies uit 6 unieke oorsprongstekens met hun eigen achtergronden en speurtochten, of creëer je eigen karakters als mens, hagedis, elf, dwerg of ondode. Alle keuzes hebben consequenties.
  • Onbeperkte vrijheid om te verkennen en te experimenteren. Ga ergens heen, praat met iemand en maak overal contact mee! Dood een NPC zonder je vooruitgang op te offeren en spreek met elk dier. Zelfs spoken verbergen misschien een geheim of twee.
  • De volgende generatie turn-based gevechten. Schiet je tegenstanders met elementaire combinaties. Gebruik hoogte in je voordeel. Beheers meer dan 200 vaardigheden op 12 vaardigheidsscholen. Maar pas op – de AI 2.0 van het spel is tot nu toe onze meest sluwe uitvinding.
  • Tot 4 spelers online en multiplayer op meerdere schermen. Speel online met je vrienden of in een lokaal gedeeld scherm met volledige controller ondersteuning.
  • Game Master-modus: Breng je avonturen naar een hoger niveau en maak je eigen verhalen met de Game Master-modus. Download fan-made campagnes en mods van Steam Workshop.
  • 4K-ondersteuning: een ultieme 4K-ervaring die RPG’s in een nieuw tijdperk drijft!