DISTRAINT 2 CD Key code kopen

DISTRAINT 2 is een 2D psychologisch horroravontuurspel. DISTRAINT 2 volgt op de gebeurtenissen van de eerste game. Het is een sinister verhaal over het herstellen van hoop en het vinden van je doel.

Jij bent Price, een man die zijn menselijkheid verkocht om een ​​partnerschap te krijgen van een toonaangevend bedrijf: McDade, Bruton & Moore.

Distraint 2 gaat over het verbreken van kettingen. De ketens van pijn, schuldgevoel, verdriet, trauma en het spookachtige verleden. Hoewel het mechanisch en esthetisch nauw aansluit bij het origineel, beheert het de zeldzaamste heldendaden: het wordt een verrassend lyrisch verhaal van doorzettingsvermogen en uiteindelijk, verlossing.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download DISTRAINT 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel DISTRAINT 2 op Keysforgames.nl