Disgaea 5 Complete Kopen. Disgaea 5 Complete Key prijzen vergelijken.

Over Disgaea 5 Complete

Scroll nu naar beneden om direct Disgaea 5 Complete key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Disgaea 5 Complete direct installeren en spelen.

Met Disgaea 5 wordt een legendarische RPG-serie herboren. De nieuwste RPG van Nippon Ichi Software verwelkomt zowel nieuwkomers als veteranen met een gloednieuw verhaal en neemt de hilariteit en strategie in deze nieuwe editie tot een hoger niveau.

De complete ervaring

Oorspronkelijk uitgebracht in 2015 op de Playstation 4 als Disgaea: Alliance of Vengeance is het populaire strategisch spel nu ook beschikbaar voor de Nintendo Switch
Met deze Complete versie krijg je de complete Disgaea 5-ervaring. Zo kan je genieten van het volledige verhaal van Disgaea 5 samen met 8 bonusscenario’s met 7 populaire personages en lessen uit het verleden van Disgaea. Met deze honderden uren aan spelplezier kan je nieuwe eenheden rekruteren van meer dan 40 beroepen en klassen, en versterk deze dan zoals jij wilt in hun persoonlijke Chara werelden.

Sta op en rebelleer

Een nieuwe Overlord genaamd Void Dark wilt bijna al de Netherworlds tot slaaf maken. Maar er is een jonge demon genaamd Killia die opstaat voor tegen de Overlord. Vervoeg Killia en zijn leger van rebellen in de strijd tegen Void Dark en vermijd dat de Netherworlds tot slaven worden gemaakt.

Wat gamers er van denken

De laatste nieuwe editie in de Disgaea-serie werd ook goed onthaald door gamers. Zo zijn ze onder andere laaiend enthousiast over al de hele spelbeleving: “Uitzonderlijk leuke strategie-RPG met zo veel eenheidspersonalisatie dat het bijna overweldigend is. De op sprite gebaseerde kunst is prachtig en de speciale aanvallen zijn zo overdreven dat je niet anders kunt dan grijnzen wanneer je ze ziet, of ineenkrimpen van angst wanneer het de beurt van de vijand is en zij het jou aandoen.”