Disc Jam CD Key code kopen

Over dit spel

Een ware atleet

In Disc Jam bestuur je een atleet die de taak heeft om een ​​schijf in een doel te gooien, terwijl je een verscheidenheid aan traditionele en superkrachtige tactieken gebruikt om aanval en verdediging te verslaan om de tegenstander te verslaan. Als deze beschrijving je doet denken aan Windjammers van Data East, een cultklassieker voor de Neo Geo en verschillende andere platforms, ontvang je een gouden ster. Disc Jam is ogenschijnlijk een veelhoekige Windjammers, maar een paar trucjes scheiden het van zijn sportgamba-voorganger.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Disc Jam tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Disc Jam op Keysforgames.nl