DiRT 5 Key Kopen. DiRT 5 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop DiRT 5 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel DiRT 5 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een DiRT 5 sleutel in Nederland is € 15.63

DIRT 5 is een gewaagde nieuwe off-road race spel gemaakt door Codemasters. Jij verovert geweldige wereldwijde routes en rijd ook in meerdere iconische auto’s. Ervaar een carrièremodus die met sterren bezaaid is. Daarnaast is er een gedeeld scherm voor vier spelers, een Playgrounds Arena Creator-modus en nog veel meer!

De game richt zich vooral op off-road races. Er zijn meerdere soorten races die jij kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn offroad-buggy’s, ijsraces, rallycross en zelf Stadium Super Trucks! Het geweldige is dat dit ook over de hele wereld mogelijk is. Zo zijn er racelocaties in verschillende delen van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan Noorwegen, Marokko, Italië, China en zelfs Arizona.

Verleg de grens met een groot keus aan geweldige auto’s

De verschillende auto’s van DIRT 5 vormen een groot deel van alle plezier, afwisseling en extreme actie. Dit is te zien aan de verschillende autoklassen en het autoprogramma van de game. Het ene moment pak jij het meest uitdagende terrein aan in een enorme Rock Bouncer. De andere keer schiet je door een race met ondergrondse rallycrossauto’s die ongelooflijke snelheden bereiken. En vervolgens heb je jungle-achtige routes die je aflegt in een levendige buggy.

Combineer dit met 10 gloednieuwe locaties, een enorme reeks evenementtypen en extreme weersomstandigheden. Wat krijg je dan? Een geweldige gameplay ervaring die elke keer weer anders is.

DIRT 5 Spelmodus en belangrijkste kenmerken

DIRT 5 is een nieuw tijdperk ingedoken met een knipoog naar het verleden. In dit spel heb jij meer moed nodig en verwachten wij ook wat brutaliteit. Er zijn veel nieuwe functies toegevoegd in deze game. Ook is er gekozen voor een wat frissere aanpak dan eerder. Jij hebt de mogelijkheid om telkens weer nieuwe hoogtepunten te bereiken. Dit terwijl jij meerdere culturen krijgt te zien in verschillende off-road races. De diverse mogelijkheden en ondersteunende functies die op je wachten in DIRT 5, brengen dat allemaal tot leven.

Naast dit alles is er ook een carrièremodus binnen Dirt 5. Hierin is een verhaallijn ontwikkeld waarin jouw personage het opneemt tegen een andere coureur. Deze concurrent van jou heet Bruno Durand en die gaat er alles aan doen om te winnen! Gelukkig heb jij nog een mentor die jou geweldige adviezen gaat geven over het winnen in jouw carrière.