DiRT 4 Kopen. DiRT 4 Key prijzen vergelijken.

Over DiRT 4

Scroll nu naar beneden om direct DiRT 4 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key DiRT 4 direct installeren en spelen.

DiRT 4 is het nieuwste deel van deze beroemde racesimulatie. Het spel is in juni 2017 door Codemasters uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One en Windows computers. Het spel is gericht op rallycross waarbij de speler kan kiezen om het spel als simulatie- of arcadegame te spelen. Naast de vele racetracks is het mogelijk om door de Your Stage tool zelf eigen tracks te ontwerpen. Kies zelf de ondergrond, lengte, hoogteverschillen, omgeving en weertypen voor een oneindig hoeveelheid nieuwe banen.

In de DiRT Academy leer je alle vaardigheden voor het besturen van de krachtige wagens, het afstellen van de auto en de verschillen van het racen op verschillende soorten ondergrond. Hierna ben je klaar om volwaardig mee te doen in het kampioenschap. De besturing is mogelijk met een controller of een racestuur voor een hogere mate van realisme en autobeheersing.

Realistisch racen met meer dan 50 auto’s

DiRT 4 is het officiële FIA World Rallycross Championship spel en beschikt in de rallycrossmodus over gelicenseerde circuits uit Engeland, Zweden, Noorwegen, Frankrijk en Portugal. De wagens zijn levensechte reproducties van de raceklassen Supercars, RX2, Groep B-rallycross en Super 1600’s. De banen in de carrièremodus nemen je mee naar Engeland, Zweden, Noorwegen, Frankrijk en Portugal. De moeilijkheidsgraad zal groter zijn namate de speler zijn vaardigheden vergroot en vordert in het spel.

Extra is de Landrush modus met races voor trucks en buggy’s op korte banen in Nevada, Californië en Mexico. In totaal zijn er meer als 50 voertuigen uit de geschiedenis van de rallycross beschikbaar. Compleet nieuwe modellen maar ook roemruchte modellen van 30 jaar oud. Natuurlijk beschikt ieder model over zijn eigen karakteristieken en motorgeluid. Online race je tegen coureurs uit de gehele wereld en zijn je prestaties zichtbaar op het online scorebord.