Diablo 2 Resurrected Key Kopen. Diablo 2 Resurrected Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Diablo 2 Resurrected key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Diablo 2 Resurrected rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Diablo 2 Resurrected sleutel in Nederland is € 41.7

Diablo 2 Resurrected is terug met een nieuwe verflaag in Diablo II Resurrected, de aanstaande remaster van Blizzard’s baanbrekende actie-rollenspel. Ontwikkeld door Blizzard Entertainment, Vicarious Visions en bewerkt door Blizzard Entertainment.

Wat maakt Diablo 2 Resurrected zo speciaal?

Zoveel van wat Blizzard tot een speciale ontwikkelaar maakt, zit in Diablo 2 Resurrected. Het buitensysteem is verslavend, de willekeurige kerkerelementen zorgen voor bijna oneindige herspeelbaarheid, de multiplayer is geweldig en het monsterontwerp is echt griezelig. Als er geen Diablo 2 is, is er geen BattleNet, het multiplayerplatform van Blizzard dat de basis vormde voor World of Warcraft (terwijl WoW zelf veel fundamentele ideeën overneemt van Diablo 2, van klassengevechten tot het belang van uitrusting en vaardigheidsopbouw).

Diablo 2 was in zijn tijd een pionier en blijft zelfs onder moderne grootheden en pretendenten op zijn troon erg leuk. Maar de op sprite gebaseerde beelden zijn nu gedateerd en het mist enkele van de levenskwaliteitseigenschappen die we van moderne games gewend zijn. Een team als Vicarious Visions kan het up-to-date brengen en een hele nieuwe generatie fans kennis laten maken met de serie op tijd voor de grote komst van Diablo 4.

Verhaal van het spel:

Na de gebeurtenissen van de originele Diablo, opent Diablo II Resurrected met de Dark Wanderer. Deze eenmalige held versloeg Diablo, de Lord of Terror, met het monster in een soulstone die hij in zijn lichaam plaatste. Hun kwaad kon echter niet worden ingeperkt. De Dark Wanderer verloor uiteindelijk de controle en via de Wanderer begon Diablo aan een nieuwe verovering, te beginnen met het bevrijden van zijn broers.

Het is lang geleden dat Diablo met zijn broers werkte, die ook verzegeld waren in soulstones. Diablo, Mephisto en Baal zijn de hoogste demonen die Prime Evils worden genoemd. Samen konden ze Sanctuary gemakkelijk vernietigen en dat is nog maar het begin. Totdat een andere held opstaat om de Dark Wanderer te volgen en Diablo en zijn broers tegenhoudt, nemen spelers de rol van deze nieuwe held en beginnen ze aan een missie om Sanctuary te redden van de Prime Evils.

Diablo II wordt verteld over vier acts en bevat Diablo, Lord of Terror, en Mephisto, Lord of Hatred. Na het vierde bedrijf nemen spelers het op tegen Baal, Lord of Destruction, als de laatste Prime Evil. Spelers moeten hordes duivelse handlangers bevechten om bepantsering, wapens en betoverde items te verzamelen in een definitief actierollenspel dat spelers urenlang slijpen en experimenteren met verzamelde uitrusting zal bezorgen.

Aarzel niet !