Devil May Cry 5 Kopen. Devil May Cry 5 Key prijzen vergelijken.

Over Devil May Cry 5

Scroll nu naar beneden om direct Devil May Cry 5 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Devil May Cry 5 direct installeren en spelen.

Devil May Cry 5 is een pure hack & slash fun game, ontwikkeld en uitgebracht door CapCom. Deze game is geschikt voor PlayStation4, XBOx One en PC(Steam). Het is het vervolgverhaal op de vorige versie, Devil May Cry 4 die al in 2008 is uitgebracht.

DMC-actie is terug!

De zo bekende en legendarische DMC-actie keert met deze game terug. Nog stijlvoller en krachtiger beleef je deze game dankzij moderne technologieën. De actie is snel en stijlvol.

Wie is het derde personage?

Naast de terugkeer van Nero en Dante, krijg je ook nog een derde (nog onbekend) personage. Nero heeft een mobiel jachtbureau voor demonen opgericht en acteert vanuit zijn busje. Hij heeft in deze game Dante’s neon Devil May Cry-teken gekregen. Je opdracht is om massa’s demonen te verslaan in diverse aanvallen, en dit met verschillende wapens die je ter beschikking krijgt. Als speler wordt je gewaardeerd op de stijl die je hanteert in je gevechten: hoe goed je je verplaatst, de lengte van een combo en de vele aanvallen die je ontwijkt. De figuur Nero is voorzien van zijn Blue Rose dubbelloops revolver, zijn Red Queen zwaard en een gloednieuwe robotarm. Met deze arm grijp je je vijanden op afstand of stop je de tijd van de vijand en bevries je hem ter plaatse. Er is ook nog een derde, mysterieus personage.

Achter de schermen

Regisseur Hideaki Itsuno en karakter designer Tatsuya Yoshikawa hebben weer het beste van zichzelf gegeven. Ze zijn in deze game volledig gegaan voor een ‘fotorealistische’ grafische stijl. De soundtrack is reeds uitgebracht en is van de artiest Ali Edwards. De titel is ‘Devil Trigger’ of ook gekend als ‘Nero’s Battle team song’.

Het grote mysterie

Alles wijst erop dat het verhaal gericht is op mysterie. Er zal iets gebeuren in de wereld van de demonen. Nero gaat op pad… vinden of verliezen, dat is de kwestie!