Devil May Cry 5 Playable Character Vergil CD Key code kopen

Over dit spel

Een oude bekende keert terug.

In 2019 kwam Capcom met het langverwachte nieuwe 5e deel in de Devil May Cry reeks.
De speler heeft in dit nieuwe deel een team van drie characters tot zijn beschikking om het op te nemen tegen hordes demonen in de strijd tegen de kwade plannen van de demonenkoning Urizen.

Samen met een bekende, Nero en een nieuw personage “V” neemt Dante het op tegen het kwaad om de wereld te redden. Een sterk verhaallijn gepaard met bloedstollende actie, humor en intense muziek werd Devil May Cry 5 warm ontvangen. Om het spel extra leven in te blazen heeft Capcom nieuwe DLC uitgebracht in de vorm van een oude bekende, Vergil.

Vergil, de oudere tweeling broer van Dante is één van de twee “hybride” zonen van de “Demon Knight” Sparda waardoor hij over boven natuurlijke krachten beschikt. Eerder verscheen hij al als de hoofd antagonist.

Hij verscheen voor het eerst in de eerste Devil May Cry als één van de slechteriken die Dante in de weg stonden en later in Devil May Cry 3 deze rol hervatte naast de andere antagonist Arkham. De demonische kant van Vergil, Urizen dient als zijn kwade kant met daar tegenover zijn menselijke kant welke als speelbare personage V in Devil May Cry 5 meer diepte krijgt.

Beleef het opnieuw.

Als je de eerste hebt genoten van de snoeiharde actie maar nog niet klaar bent met het uitroeien van demonen en toe bent aan een nieuwe ronde dan kun je het met Vergil als nieuwe speelbare personage naar lief en lust weer opnemen tegen het kwaad. Vergil is inmiddels een stuk ouder geworden maar nog steeds herkenbaar na de laatste keer dat we hem zagen in Devil May Cry 3.

Met nieuwe vaardigheden, skills en manieren om jouw vijanden uit te schakelen biedt deze personage een frisse toevoeging aan de game. Met een geheel eigen karakter biedt het ook een nieuwe laag in de interactie met andere personages en dialogen.

Beleef Devil May Cry 5 opnieuw met Vergil en ontdek zijn bovennatuurlijke krachten met een uniek vechtsysteem en nieuwe vaardigheden.