Detention Kopen. Detention Key prijzen vergelijken.

Over Detention

Scroll nu naar beneden om direct Detention key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Detention direct installeren en spelen.

Detention is een 2D spel ontworpen door de Taiwanese game developer Red Candle Games. Dit spel is bedoeld voor de echte avonturier.

Dit 2D spel is te zien als een survival/ Horror/ avontuur spel. Het spel heeft een heel duidelijke verhaallijn en speelt zich af tijdens de White Terror Periode in Taiwan. Een leuk spel. Geniet van dit fantastische spel van Red Candle Games.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Detention tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Detention op Keysforgames.nl