Detective Girl of the Steam City CD Key code kopen

Over dit spel

Detective Girl of the Steam City is een RPG-spel voor volwassenen, gemaakt door Clymenia en uitgegeven door Kagura Games.

Het is een verhaal van Sophie; een privé-detective. Het is aan Sophie om de mysteries van de Steam City te ontdekken gedurende haar onderzoeken. Welke mysteries en intriges wachten haar?

Steam City is een metropool die een industriële revolutie doormaakt. In deze groeiende stad met een enorme bevolking zijn er veel verschillende soorten mensen; industriëlen, arbeiders, handelaars en de gemiddelde burger. In elke grote stad zijn er echter altijd criminelen en samenzweringen.

Kenmerken

  • Een klassieke RPG-ervaring
  • Een grote stad om te verkennen
  • Side Quests
  • Een verscheidenheid aan vijanden
  • Meerdere ondersteunende karakters

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Detective Girl of the Steam City tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Detective Girl of the Steam City op Keysforgames.nl