Destiny 2 Lightfall Key Kopen. Destiny 2 Lightfall Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Destiny 2 Lightfall key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Destiny 2 Lightfall rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Destiny 2 Lightfall sleutel in Nederland is € 32.3

Destiny 2: Lightfall van Bungie inc. is de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, de populaire FPS MMO. Deze uitbreiding introduceert een verscheidenheid aan nieuwe dingen! Er is een nieuw verhaal, een nieuwe raid, en een heel seizoen aan updates die het spel fris houden. Er is zelfs een nieuwe subklasse voor spelers om te verkennen…

Nieuwe locatie

Verken een compleet nieuwe locatie! Een plek zoals deze kwam je nog niet eerder tegen in Destiny 2. Ga met je schip naar Neptunus en ontdek de geheime hoofdstad ‘Neomuna’. In de stad speelt zich een spannende nieuwe verhaallijn af. Ben je op zoek naar meer uitdaging?Je kunt het verhaal ook in ‘Legendary Mode’ spelen.

Nieuwe subklasse

De nieuwe duistere en groene subklasse heet ‘Strand’. Het lijkt hierbij vooral om psychische energie te gaan. De Warlock, Titan en Hunter krijgen ieder een unieke eigenschap in deze subklasse, die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Ook krijgen ze alle drie een grijphaak, waardoor je je nog makkelijker kunt voortbewegen. Deze grijphaak is eenvoudig in gebruik, en je kunt hem daadwerkelijk overal plaatsen.

Nieuwe personages

Je maakt onder andere kennis met de Cloud Striders. Ze beschermen de mensheid vrijwillig. Samen met de Cloud Striders vecht je tegen het Shadow Legion. De vijanden beschikken over nieuwe wapens en krachten. Ze zijn krachtig, en hebben wapens die de krachten van je Guardian onderdrukken. De ‘Tormenters’ zijn een compleet nieuwe groep vijanden. Deze gigantische vijanden zijn moeilijk te verslaan!