Desperados 3 CD Key code kopen

Over dit spel

Introductie

Desperados 3 is één van de betere tactiek-spellen. Het spel is ontwikkeld door Mimimi Games en uiteindelijk uitgegeven door THQ Nordix. Het spel is uitgebracht en te spelen op Windows, Xbox One en Playstation 4.

Het spel

Desperados 3 is een zeer mooi spel wat zich afspeelt in het wilde westen.
Het is een waar tactiek-spel waarin je met meerdere scenario’s rekening dient te houden. Hierdoor is het een uitdagend spel geworden die je voor de langere termijn kan bezighouden!
Het spel begint met verschillende persoonlijkheden die het erg moeilijk vinden om samen te moeten werken. Maar uiteindelijk besluiten ze toch om het te proberen. Ze zullen ook wel moeten, want er moet een superieure vijand uitgedaagd worden. Tijdens deze uitdaging worden de spelers bestookt en belaagd door corrupte politici en meedogenloze bandieten.

Op deze manier verschilt elke missie van tactiek waarbij je scherp moet blijven om de vijand voor te zijn. De reis gaat door de VS richting Mexico en speelt zich af rond het jaar 1870. De spelers komen naast de gebruikelijke bandieten eveneens enorme bendes tegen die ze vervolgens te slim af moeten zijn. Dit maakt het nog uitdagender om de uiteindelijke aartsvijand op te sporen. De 5 verschillende karakters die meedoen, hebben zo elk hun vaardigheid, zo kunnen ze samen op een zeer professionele manier saboteren, ontwijken, stelen, infiltreren en ontvoeren. Ook kunnen ze natuurlijk dingen opblazen en mocht dat nog niet werken, dan kun je ze altijd nog neerschieten!

Toepassingen

Commandeer de 5 verschillende karakters (desperados) en gebruik de dodelijke vaardigheden om je vijanden via slimme tactieken uit te schakelen.
Elke missie is te spelen met een gigantische verscheidenheid aan verschillende paden en oplossingen waardoor het niet snel zal vervelen.
Los de bijna onmogelijke vijandige opstellingen op, door zorgvuldige planning en perfect getimede opstelling en uitvoering van de speciale vaardigheden van de 5 Desperados.
Ben verder getuige van de wonderbaarlijke Wild West scenario’s zoals de woestijn, grensdorpen, rotsen, de vele moerassen en uitgestrekte steden. Het speelt zich af in zowel de nacht als overdag!
Versla de bendes en het overige gespuis door te kiezen tussen niet dodelijke of juist wel dodelijke opties. Voor ieder wat wilds in het Wilde Westen!
Zo heb je beschikking over stealth en vuurwapens, pas het spel aan je eigen speelstijl aan met verschillende uitdagingen en moeilijkheidsgraden. Kortom, waar wacht je nog op? Veel speelplezier!