Depth of Extinction CD Key code kopen

Over dit spel

Depth of Extinction is een tactisch turn-based vechtspel. Het spel heeft een opkomende verhaallijn op willekeurig gegenereerde kaarten.

Verken een opkomende verhaallijn vol willekeurige ontmoetingen en tactische gevechten op basis van beurten, terwijl je door een onderwaterwereld reist. Met alleen jezelf en jouw soldaten die tegenover een onbekende vijand staan, bereid je je voor om op elk willekeurig moment te vechten. Kies uit 10 verschillende klassen, elk met hun eigen unieke vaardigheden, en geef je soldaten de keuze uit meer dan 115 verschillende wapens en uitrusting om terug te slaan tegen de vijand.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Depth of Extinction tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Depth of Extinction op Keysforgames.nl