Democracy 4 Key Kopen. Democracy 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Democracy 4 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Democracy 4 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een Democracy 4 sleutel in Nederland is € 14.49

Democracy 4 is een strategie spel, dat is ontwikkeld en geproduceerd door Positech Games

Met Democratie 4 kun je de rol van president / premier op zich nemen, het land besturen (het beleid, de wetten en andere acties kiezen) en beide het land naar eigen inzicht transformeren, terwijl je probeert genoeg populariteit te behouden om herkozen te worden.

Gebouwd op een op maat gebouwd neuraal netwerk dat is ontworpen om de meningen, overtuigingen, gedachten en vooroordelen van duizenden virtuele burgers te modelleren, is Democracy 4 de state-of-the-art in politieke simulatiespellen. Een geheel nieuwe vector-grafische engine geeft de game een meer aanpasbare, schonere gebruikersinterface, en de vierde in de serie bouwt voort op het verleden en voegt een groot aantal nieuwe functies toe, zoals mediaberichten, coalitieregeringen, noodmachten, systemen met drie partijen en een meer geavanceerde simulatie die inflatie, corruptie en moderne beleidsideeën behandelt, zoals kwantitatieve versoepeling, helikoptergeld, universeel basisinkomen en beleid om actuele politieke onderwerpen te behandelen, zoals camera’s van politielichamen, transgenderrechten en nog veel meer.