Deathgarden BLOODHARVEST Kopen. Deathgarden BLOODHARVEST Key prijzen vergelijken.

Over Deathgarden BLOODHARVEST

Scroll nu naar beneden om direct Deathgarden BLOODHARVEST key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Deathgarden BLOODHARVEST direct installeren en spelen.

Deathgarden blood harvest is de nieuwste een tegen vijf survival co-op game van Behavior Interactive. Met deze vernieuwde en verbeterde versie van Dead by Daylight hoopt Behavior op een nieuw succes.

Verschillende gameplays

Je kunt kiezen uit twee kanten. Een ervan is de Scavenger kant. Scavengers zijn de overlevenden van een grote oorlog tussen grootmachten. De winnaars van deze oorlog bouwden een grote stad waar alleen de elite mag wonen. De verliezers werden naar een sloppenwijk verdreven waar zij poberen te overleven. De Scavengers leven vrijwillig in deze sloppenwijk om zich te bewijzen en uiteindelijk toegang te krijgen tot de elite stad. Als een Scavenger zul je de armoede en vernietiging in deze sloppenwijk ervaren. Je waant je in een door oorlog gebroken wereld.

De andere speloptie is die van de Hunter. Hier kun je de andere kant ervaren: mooie gebouwen, schone straten, blauwe lucht en veel moderne technologie. Het leuke aan deze Deathgarden is het enorme contrast wat je kunt ervaren tussen deze twee groepen.

Vaardigheden upgraden

Bij zowel de Scavengers als de Hunters kun je kiezen uit vijf verschillende personages om mee te spelen. Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden en je kan ze verbeteren door gevechten met ze te winnen in de Deathgarden. Zo kun je je personage uitrusten met betere wapens en bescherming.
In deze gevechten strijden de Scavengers met de Hunters. In deze Deathgarden kun je verschillende objekten vinden die je helpen bij het gevecht. Denk aan ammunitie, wapens etc.

Al met al een leuke en spannende game.