Death Toll CD Key code kopen

Over dit spel

Death Toll is een gewelddadig actiespel in multiplayer met als doel om uit de handen te blijven van een verschrikkelijk leger die je wilt vermoorden. Op een eiland probeer je te verstoppen, maar ze hebben jou op een één of andere manier gevonden en het is jouw taak om te ontsnappen. Met vliegtuigen en legervoertuigen verken je de gehele wereld in first person met tientallen wapens om de tegenstander uit de weg te lopen. Overal liggen wapens en geneesmiddelen verstopt die jou helpen met het verslaan van de vijand en op vrije voeten te lopen. Durf jij deze uitdaging aan?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Death Toll tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Death Toll op Keysforgames.nl