Death Stranding Key Kopen. Death Stranding Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Death Stranding key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Death Stranding rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Death Stranding is een actie RPG ontwikkeld door Hideo Kojima van Kojima Productions. Spelers begeven zich in de open wereld als Sam Porter Bridges, een koerier met de taak om pakketten te bezorgen in de restanten van een post-apocalyptisch Amerika. Het land is na de Death Stranding uiteengevallen in geïsoleerde nederzettingen. Sam heeft twee voornaamste doelen: de mensen in de steden van levensmiddelen voorzien, en het communicatienetwerk herstellen. Echter zwerven zowel rovers en bandieten als de wezens van de Death Stranding over de aarde, dus Sam’s taak is zeker niet zonder gevaar.

Een mysterieuze wereld

Centraal in de game staan de wezens bekend als Beached Things (BT’s) – onzichtbare wezens uit een soort hiernamaals die de Beach wordt genoemd. BTs laten alles in hun omgeving vergaan, en voeden zich aan de doden. De steden die nog overeind staan zijn afhankelijk van mensen zoals Sam; koeriers die werken voor het bedrijf Bridges. Met behulp van Bridge Baby’s (BBs) – foetussen die verbonden zijn aan de uitrusting van de koeriers en bovendien symbool staan voor de fase tussen leven en dood – zijn de koeriers in staat om BTs waar te nemen.

Sam’s vermogen om zich te manoeuvreren wordt bepaald door de hoeveelheid vracht die de speler besluit mee te nemen en hoe hij die verdeeld. De staat waarin de pakketten worden bezorgd bepaald hoeveel vaardigheidspunten de speler ontvangt. Deze punten kunnen vervolgens worden gebruikt om Sam’s vaardigheden te verbeteren.

Ontwikkeling

Death Stranding is in 2019 verschenen als exclusieve game voor de Playstation 4. Verwacht wordt dat het spel medio 2020 ook voor Windows uitgegeven wordt. Aan de game werkten veel bekende mensen mee, waaronder Norman Reedus (Sam Bridges), Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en zelfs Guillermo del Toro. Hideo Kojima zelf is ook niet te minste, hij was het creatieve brein achter het bekende Metal Gear. Het spel werd na release goed ontvangen, en vooral geprezen voor zijn graphics, soundtrack en voice acting.