Deadside Kopen. Deadside Key prijzen vergelijken.

Over Deadside

Scroll nu naar beneden om direct Deadside key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Deadside direct installeren en spelen.

Deadside is een Action, Adventure en Survival, Eerste-persoon of Derde-persoon Shooter, Massively Multiplayer-videogame, ontwikkeld en uitgegeven door Bad Pixel, een Russische studio. Deze game is voor het eerst uitgebracht in april 2020.

DEADSIDE WERELD

Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven na de Apocalyps eruit zal zien? Bad Pixel presenteert een hardcore multiplayer-shooter met een grote open wereld en brede gameplay-mogelijkheden. Deze game probeert een balans te vinden tussen de dynamiek van de shooter en de overleving gameplay. De open wereld bevat misschien geen fantastische elementen zoals zombies of andere anomalieën, maar richt zich op de realistische aspecten van het leven na de vernietiging van de dode beschaving.

Vechten en verdedigen zijn de twee belangrijkste sleutels om je in leven te houden. Deze game omvat een enorm open gebied vol bossige bossen en verlaten gebouwen die zijn verbonden door wegen en rivieren. Als je dieper het bos in gaat, zul je een bende kannibalen tegenkomen of een groep zwervers die proberen te overleven in een vijandige omgeving. Uw leven of dood hangt uitsluitend af van uw overlevingsinstinct. Je kunt ook op missie gaan. Iedereen kan betrokken zijn bij massale gevechten. De beloning wordt echter alleen gegeven aan degenen die de buit kunnen pakken nadat de missie is voltooid.

Afgezien van de meedogenloze en vijandige omgeving, kun je altijd teruggaan naar “Safe Zone” als je schuilplaats om wapens te ruilen, eten te kopen en een gesprek te hebben inclusief levenservaringen met andere spelers om jezelf mentaal gezond te houden. Daarnaast kun je altijd je eigen basis bouwen en deze als onderkomen gebruiken. Je kunt het ook gebruiken als opslag voor je zuurverdiende wapen en uitrusting.

VROEGE TOEGANG versus VOLLEDIGE VERSIE

In een vroege release je hebt toegang tot:
– 50 vierkante kilometer open wereldkaart
– er zijn ongeveer negentien soorten vuurwapens en aanvullende uitrusting (zaklampen enz.) beschikbaar
– een paar missies
– een of twee voertuigen voor vervoer over land
– basis knutselfunctionaliteit

Voor de volledige versie je hebt toegang tot:
– 225 vierkante kilometer open wereldkaart
– tonnen vuurwapens en koude stalen wapens
– missies
– voertuigen voor vervoer over land en water
– meer complexe knutselfunctionaliteit
– geavanceerde NPC AI met autonoom doelgericht gedrag

De ontwikkeling van vroege toegang tot de volledige versie duurt ongeveer 12-18 maanden. De prijs zal geleidelijk stijgen.

ONDERSTEUNINGSPAKKET

Een ondersteund pakket is beschikbaar voor degenen die de ontwikkelaars van Deadside verder willen ondersteunen. Het supporterspakket bevat 18 extra SafeZone en geavanceerde functies voor startersartikelen zoals mes en aansteker.

TAAL

Deze game ondersteunt vijf talen: Engels, Russisch, Frans, Duitsland en Spaans.

SPECIFICATIE

Om optimale prestaties van dit spel te garanderen, controleert je de aanbevolen specificatievereisten voor je computersysteem:
– Besturingssysteem: 64-bits Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
– Bewerker: Core i5 / AMD Ryzen 5
– Geheugen: 8 GB RAM
– Grafische kaart: GTX 1060 / RX 580
– DirectX: versie 11
– Netwerk: breedband internetverbinding
– Opslagruimte: 20GB beschikbare ruimte

VOORZORGSMAATREGEL

Deze game bevat inhoud voor volwassenen: geweld, bloed en dood

BEOORDELING

Deadside trok 2000 recensies binnen een week na de eerste release op Steam. Tot september 2020 kreeg deze game een relatief hoge beoordeling (7/10) uit 11.270 beoordelingen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Deadside tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Deadside op Keysforgames.nl