Dead Space Remake Key Kopen. Dead Space Remake Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Dead Space Remake key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Dead Space Remake rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Dead Space Remake sleutel in Nederland is € 23.39

Dead Space Remake is een sci-fi survival-horror game. De game is ontwikkeld door Motive en uitgegeven door Elektronische kunst.

Hedendaagse remake

Dead Space Remake is een volledig opnieuw opgebouwde remake van het oorspronkelijke spel uit 2008. Grafisch is het spel helemaal bij de tijd en met de verbeterde audio en gameplay heeft het spel een volwaardige tweede leven gekregen, zonder dat dit invloed heeft op het oorspronkelijke verhaal.

Nachtmerrieachtige mysteries

In de game speel je de personage Isaac Clarke, een eenvoudige ingenieur die de USG Ishimura, een enorm ruimteschip, moet repareren. Eenmaal aan boord ontdekt hij dat de gehele bemanning is afgeslacht en zijn vriendin Nicole aan boord is verdwaald. Met alleen zijn vaardigheden en technische kennis gaat Isaac op zoek naar zijn vriendin en ontdekt stap voor stap wat er zich allemaal aan boord heeft afgespeeld. Lukt het Isaac om de monsterachtige aliens met de naam Necromorphs te overleven en Nicole te vinden, voordat hij er geestelijk zelf aan onderdoor gaat.

Verbeterde gameplay

In tegenstelling tot het origineel zijn de wapens en je voorraadbeheer verbeterd. Isaac kan zelf praten, waardoor hij met NPC’s een gesprek zal aangaan en belangrijke info te horen krijgt. Het spel is doorlopend te spelen omdat laadschermen ontbreken. Hierdoor zal de speler zich geheel onder laten dompelen in de soms snelle gameplay. Behouden zijn de zero gravity momenten, waarin je gewichtloos je acties zal uitvoeren. Gebleven is het beruchte tentakelgedeelte en de verschillende eindbazen die een flink beroep doen op jouw vaardigheden.