Dead Rising Kopen. Dead Rising Key prijzen vergelijken.

Over Dead Rising

Scroll nu naar beneden om direct Dead Rising key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dead Rising direct installeren en spelen.

Dead Rising is een fantastisch spel, oorspronkelijk voor de Xbox 360 uitgebracht. Nu ook te spelen op andere platformen. Geproduceerd door Keiji Inafune, een kwalitatieve producent voor games.

Dit sandbox spel is ontzettend spannend. Het speelt zich af in een winkelcentrum waar allemaal zombies rondlopen. Deze zombies ga je te lijf met de artikelen die je normaal gesproken ook in een winkelcentrum zou verwachten. Plastic zwaarden, heggenscharen en planken. Naast de zombies heeft het spel allerlei spannende extra’s. Denk aan de zogeheten psychopaths. Dit zijn mensen die nog niet zijn veranderd in een zombie maar die volledig zijn doorgedraaid. Al deze zaken bij elkaar maken het spel spannend en uitdagend.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dead Rising tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dead Rising op Keysforgames.nl