Dead Rising 4 Kopen. Dead Rising 4 Key prijzen vergelijken.

Over Dead Rising 4

Scroll nu naar beneden om direct Dead Rising 4 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dead Rising 4 direct installeren en spelen.

Dead Rising 4 is een actie-strategiegame. De game werd ontwikkeld door Capcorn Game Studio Vancouver, Inc. en op 14 maart 2017 uitgegeven door Capcorn. Het verhaal van Dead Rising 4 speelt zich af in een apocalyptische wereld waarin zombies alles hebben overgenomen. Hoofdpersonage uit het spel is Frank West bekend van de eerdere spellen in de Dead Rising reeks. De speler bestuurt Frank en moet ervoor zorgen dat die de zombies verslaat en overleeft in de vreselijke wereld.

Technische vereisten en extra’s

Dead Rising 4 werd onthaald met enkele negatieve commentaren. Het spel is te verkrijgen via gamùeplatform Steam alwaar ongeveer vijftig percent van de meningen verdeeld zijn. De game werd gebouwd met een Engelse , Franse, Italiaanse en Duitse interface en kan dus ook in deze talen gespeeld worden. Naast het spel kunnen ook enkele extra zaken worden gedownload zoals een Season Pass en de Frank Rising speluitbreiding waarbij de speler enkele extra levels verkrijgt. De technische vereisten voor deze game zijn wel aan de hoge kant. Zo wordt een Windows 10 besturingssysteem aanbevolen en wordt er verwacht dat er zeker 50 GB vrije ruimte beschikbaar is.

Bovendien is een minimum van 6GB RAM geheugen en bij voorkeur zelfs 8GB RAM geheugen nodig om de game optimaal en in de beste omstandigheden te kunnen spelen. Door het hoge niveau en de zeer goede grafische beelden heeft het spel ook een zekere verslavingsgraad. Het spel bevat geweld en gevloek en er wordt dan ook aangeraden het pas te spelen vanaf achttien jaar. De game werd gelanceerd voor Playstation 4 en Xbox en voor Microsoft Windows Pc. Heel veel gameplezier toe.