Dead or School Kopen. Dead or School Key prijzen vergelijken.

Over Dead or School

Scroll nu naar beneden om direct Dead or School key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dead or School direct installeren en spelen.

Dead or School is een hack en slash game met RPG elementen dat is ontwikkeld en uitgegeven door Studio Nanafushi.

Het meisje Hisoka woont ondergronds in Tokyo omdat de stad geteisterd wordt door zombies. Van haar oma leert ze het woord ‘school’, een plaats waar kinderen spelen en leren. Ze verlaat ze haar ondergrondse woning om de stad te redden zodat ze naar school kan gaan. Tijdens het spel krijgt ze de beschikking over sterke wapens en uitrusting door ze van haar vijanden te stelen. Verbeter haar vaardigheden en ontwikkel een krachtige personage.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dead or School tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dead or School op Keysforgames.nl