Dead Island 2 Key Kopen. Dead Island 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Dead Island 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Dead Island 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Dead Island 2 sleutel in Nederland is € 12.79

Als je aan Californië denkt, komen er bij jou ook meteen mooie, zomerse beelden van beroemde en vooral zorgeloze stranden tevoorschijn? Dit behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Stap in de wereld van Dead Island 2 en omarm de zombie-apocalyps zoals nooit tevoren.

Welkom in het donkerste paradijs ter wereld!

Fan van het eerste deel van Dead Island? Dan zal je blij zijn te horen dat dit deel de populaire eigenschappen behoudt en zelfs nog verbetert. Je zal opnieuw kunnen dwalen in een open wereld waar je tracht te overleven tussen de zombies. De unieke combinatie van de droomachtige, zonnige setting gecombineerd met donker, gewelddadig zombiegeweld is weer de blikvanger. Tussen alle actie door kan je genieten van alle beroemde trekpleisters van Californië: van de imposante Golden Gate brug tot de oogstrelende stranden die je zal herkennen van talloze tv-series of films. Er is geen locatie die je niet wil ontdekken! Dankzij de betrouwbare Unreal Engine 4 ziet de actie er bovendien opnieuw griezelig realistisch uit.

De Apocalypse gaat verder

Het verhaal van dit tweede deel van Dead Island start een tijdje na de problemen in Banoi. De regering heeft de staat afgesloten van de buitenwereld waardoor de overblijvers een hels avontuur staat te wachten. En dan zwijgen we nog van de avonturiers die in deze situatie een kans zien om hun naam te maken. Deze helden kennen geen angst en kunnen niet langer wachten om het einde van de wereld van dichtbij mee te maken. Hou rekening met echte hordes zombies die je graag willen “ontmoeten”. Of moet je eerder aandacht geven aan andere menselijke avonturiers die misschien niet altijd even vriendelijk zullen zijn? .

Terug van nooit weggeweest is de karakteristieke combinatie van de dramatische gevechten en het rollenspel waardoor de verveling nooit zal toeslaan. Vergeet ook zeker niet te investeren in de wapens die je zelf in elkaar kan steken.

Multiplayer actie

Wat een voltreffer was in de vorige Dead Island mag zeker niet ontbreken in deze versie: de ondertussen beruchte multiplayer. In de verschillende multiplayeronderdelen kan je met maximaal 8 gamers samen spelen. In een team werken is sympathiek, maar het onder elkaar uitvechten kan soms ook voor veel memorabele fun zorgen. Kies bovendien de rol die het best bij jouw speelstijl past. Ben je de gamer die zich zonder al te veel nadenken in de actie gooit of ben je eerder de persoon die ingrijpt vanuit de achterste linies? Aan jou de keuze! Je kan je speelstijl nog versterken door de juiste wapens en skills vrij te spelen. .

Dead Island 2 werd gemaakt door Yager Studio.