Dead Cells Medley of Pain Bundle Key Kopen. Dead Cells Medley of Pain Bundle Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Dead Cells Medley of Pain Bundle key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Dead Cells Medley of Pain Bundle rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Dead Cells Medley of Pain Bundle sleutel in Nederland is € 5.68

Dead Cells is een actiespel dat werd gepubliceerd op 10 mei 2017 en zeer positief wordt beoordeeld in zowat alle recensies. In het spel ontdek je als hoofdpersonage een kasteel. Je verkent de locaties in het kasteel maar de decors zijn in voortdurende verandering waardoor je steeds nieuwe dingen ontdekt. Om het spel te winnen moet je leren vechten en trainen om uiteindelijk de overwinnaar te worden.

Ontwikkeling en technische vereisten

Dit spel werd ontwikkeld en uitgegeven door Motion Twin. Dead Cells werd uitgebracht met Engelse, Franse en Chinese interface en kan dus in één van die drie talen worden gespeeld. Het spel is gecreëerd voor Microsoft Windows en is te koop via gameplatform Steam vanaf twintig euro. Technisch vraagt het spel minimaal een Windows 7 versie en 2 GB RAM-geheugen. Voordat het spel effectief werd uitgegeven lanceerden de makers een versie met vroegtijdige toegang. Hiervoor betaalde men iets meer dan de gangbare prijs maar kreeg men het spel integraal voordat anderen het konden spelen. Er bestaat voor het spel ook een extra downloadbare inhoud die voor een kleine meerprijs via gameplatform Steam verkrijgbaar is en waarin men de volledige soundtrack van het spel krijgt. Heel veel spelplezier.