Dead By Daylight Silent Hill Chapter CD Key code kopen

Dead by Daylight – Silent Hill: een nieuw hoofdstuk van Dead by Daylight, een multiplayer (4 vs 1) survival/horror game, ontwikkeld en uitgegeven door Behaviour Interactive.

In de asymmetrische survival/horror game Dead By Daylight kruipt één speler in de huid van een psychopathische Killer. De overige vier spelers, de Survivors, moeten proberen om aan de Killer te ontsnappen. De Survivors kunnen hierbij samenwerken, maar ze kunnen er ook voor kiezen om egoïstisch zijn. De spannende sfeer, muziek en omgevingen dragen allen bij aan een angstaanjagende ervaring.

Silent Hill is het zestiende hoofdstuk van Dead by Daylight: dit hoofdstuk is geïnspireerd op de iconische horrorfilm Silent Hill, met Pyramid Head als nieuwe Killer en Cheryl Mason als nieuwe Survivor. Ook is er een nieuwe kaart, gebaseerd op Midwich Elementary School uit de eerste Silent Hill game.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dead By Daylight Silent Hill Chapter tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dead By Daylight Silent Hill Chapter op Keysforgames.nl