Days Gone Key Kopen. Days Gone Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Days Gone key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Days Gone rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Days Gone sleutel in Nederland is € 12.19

Days Gone is een actie-avontuur game met een prachtige open wereld, 2 jaar na een zombie-uitbraak. Kruip in de huid van premiejager Deacon St. John, een voormalige biker die op zoek is naar een reden om te leven in een wereld waarin hij omringd is door levende doden. Het spel is gemaakt door Bend Studio.

Eigen motor

Één van de belangrijkste kenmerken naast de “freakers”(zombies) is je eigen motor. Door het spel heen kan je deze upgraden waardoor je je beter en sneller door het woeste landschap kan navigeren. De motor moet ook worden onderhouden, je rijdt namelijk heel wat benzine weg, wat zeer kostbaar is in deze wereld. Ga jij het gevaar aan voor wat gas?

Het gevaar van freaks

In het begin wordt je vooral door kleine groepen freaks aangevallen, maar des te verder je komt des te groter de aantallen worden. Je leert al snel hoe je de kleinere groepen uitschakelt, met een paar goede wapens of stiekempjes van achter. S’nachts komen er meer freaks buiten, die zich overdag verbergen.

Hordes zijn grote groepen freakers, bestaande uit soms wel meer dan driehonderd doden. Overdag verbergen ze zich in grote grotten, maar s’nachts komen ze naar buiten. Mocht je het wagen een van deze hordes te confronteren, wees dan maar beter voorbereid met veel explosieven en vol geladen wapens. Deze bloedstollende gevechten zorgen er voor dat je op het puntje van je stoel zit!

Dodelijke vijanden

Naast de doden zijn er talloze bandieten en gestoorden die jou maar wat graag neerschieten of pijnigen. Gelukkig heb je al snel toegang tot een arsenaal van leuke wapens en granaten, om snel met vijanden af te kunnen handelen. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om stiekempjes met je jachtmes een kamp uit te moorden en er compleet onbeschadigd van weg lopen. Of beter nog, leidt een horde zombies op het kamp af, en geniet van een afstandje met je verrekijker.

Het verhaal

Het verhaal van Deacon neemt je mee op een actie pakkend en emotioneel avontuur, waarin wanhoop centraal staat. Deacon kampt met een zwaar persoonlijk verlies. Hij probeert zijn menselijkheid te behouden in een wereld waarin iedere dag onzeker is, en moet hierdoor soms ingrijpende keuzes maken.

Days Gone brengt een prachtige open wereld, een emotioneel beladen verhaal en bloedstollende gameplay samen.