Dawn of Man CD Key code kopen

Dawn of Man speelt zich af 12.000 jaar geleden. De mens was toen nog lang niet zo ver ontwikkeld als nu. Waar men zich tegenwoordig druk maakt om luxe was het in deze tijden pas echt afzien. Men moet de strijd aangaan met de natuur en zorgen te overleven.

Overleven is nog zo gemakkelijk niet in dit oeroude tijdperk. Allerlei onverwachte gevaren liggen overal om de hoek. Dit spel heeft de mooiste speeleffecten. Dit is echt een genot om te spelen. Geniet van een goed spel waarin je alle kanten op kunt. Iedereen zal een andere manier van overleven kiezen. Dit spel is uitgebracht in 2019 door Madruga Works.

Overleven!

Overleef jij het? Het is een hele strijd om te overleven in dit spel. Dawn of Man maakt het mogelijk om zelf dorpen en steden te maken. Alleen dan zonder flats en dergelijke… Bouw ook je eigen samenleving en strijd samen. Jaag op dieren en voed je familie! De hele samenleving zal kunnen genieten van jouw krijgswijze.

Een echte strijder en krijgsheer zal deze game goed kunnen gebruiken. De bijzondere effecten zijn hoogwaardig afgewerkt. Het is bijna of je echt even terug bent in de tijd! Dit is echt fijn om even helemaal in een andere wereld te zijn. Zet de dagelijkse stress even opzij. Verlies jezelf in de oertijden!

Spannend spel dat tot in de puntjes is uitgedacht

Het kostte heel wat tijd om dit spel te ontwikkelen. De bedoeling was echt om dit tot een geweldige simulatie spel te maken. Dit is zeker gelukt. Het is gewoon een genot om dit spel te spelen. Het verveeld helemaal niet snel. Gelukkig is het voor iedere gamer gemakkelijk uit te vinden hoe het werkt. Niet voor niks trekt dit spel veel spelers aan.