Darksiders 3 CD Key code kopen

Darksiders III is een hack-n-slash, RPG actiespel vol avontuur. Het spel wordt ontwikkeld door Gunfire Games en uitgegeven voor THQ Nordic. Darksiders III is het derde hoofdstuk van de veelgeprezen Darksiders serie en wordt verwacht ergens in 2018. Het spel zal worden uitgegeven voor de Playstation 4, Xbox One en Microsoft Windows.

Het verhaal

In Darksiders III wordt de aarde overspoeld door de zeven dodelijke zonden en een grote verscheidenheid aan ontaarde schepselen en mystieke wezens die hen dienen. In het spel neem je rol aan van Fury, de meest raadselachtige en onvoorspelbare van de vier ruiters van de Apocalyps. Als Fury moet jij slagen waar anderen hebben gefaald. Je moet de machten die de aarde verwoesten in balans zien te brengen. Het is je missie om terug te keren naar de apocalyptische aarde, de zeven doodzonden te lokaliseren en vervolgens te elimineren.

In Darksiders III verken je vrijelijk een unieke, post-apocalyptische, open spelwereld. De wereld is vervallen, overwoekerd door de natuur en aangetast door oorlog. Je kun tussen verschillende omgevingen heen en weer reizen terwijl het verhaal zich steeds iets verder ontvouwt.

Fury

In Darksiders III neem je de rol aan van Fury, een magiër die verschillende vormen aan kan nemen. Door magie te gebruiken kun je haar verschillende vormen ontketenen. Elke nieuwe vorm biedt toegang tot nieuwe bewegingen, wapens en mobiliteit. Fury is zelfverzekerd, gedreven en loyaal. Ze wordt naar de aarde gestuurd door de Charred Counsil om de zeven dodelijke zonden op te sporen. Fury moet ze alle zeven weten te verslaan, maar ze is erg gretig om deze uitdaging aan te gaan.