Dark Souls 3 CD Key code kopen

Na Dark Souls 1 en 2 komt nu het slotdeel van de Dark Souls serie door de Japanse ontwikkelaar FromSoftware. Deze single-player RPG is werkelijk een fantastisch laatste deel die vele spelers ademloos achter zal laten.
In deze duistere fantasy game reis je door eindeloos veel gebieden en prachtige landschappen vol met uitdagingen waarin je moet zien te overleven. Versla vijanden die niet alleen heel duister, maar ook nog eens enorm zijn, terwijl de wereld tot ruïnes aan het vervallen is. Jij moet een Apocalyps voorkomen en de wereld redden van de ondergang.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.