Dandara CD Key code kopen

 
Dandara is een actiespel ontwikkeld in speciale pixels. Het doel van het spel is om als Dandara de wereld te veranderen, omdat het op instorten staat. De bevolking van Salt worden onderdrukt en geïsoleerd door de overheid, maar jij kan als heldin de overheid bestrijden en van de bevolking weer vrije geesten maken. Een uniek 2D-spel gevormd in een metriodvania-stijl, waarbij je mysterieuze monsters en schepsels moet vernietigen om steeds meer gebieden te ontdekken in de wereld Salt. Door middel van geheimen kun ook in lichamen van andere personages kruipen. Heb jij het in je om de wereld te bevrijden?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dandara tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dandara op Keysforgames.nl