Crysis Remastered Trilogy Key Kopen. Crysis Remastered Trilogy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Crysis Remastered Trilogy key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Crysis Remastered Trilogy rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Crysis Remastered Trilogy sleutel in Nederland is € 48.04

Crysis Remastered was geen grote hit toen het in september op Xbox One en PlayStation 4 verscheen, maar Crytek gaat door met remasters van Crysis 2 en Crysis 3, En alle drie samen te verpakken in een Crysis Remastered trilogie die dit najaar beschikbaar zal zijn op consoles en pc.

Wanneer het spel wordt vrijgegeven

Voor degenen die de originele remaster al bezitten, zullen Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered afzonderlijk worden uitgebracht. De titels en het pakket zullen beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, En Xbox Series X, met “de game presteert nog vloeiender op de volgende generatie PS5 en Xbox Series X/S,” aldus Crytek.

Crysis Remastered werd aangekondigd in april 2020, met een eerste release datum van juli 2020. Eerder verschenen beelden onthulden echter een grafisch onindrukwekkende game, waardoor deze tot 18 september 2020 werd teruggeschoven. Ondertussen zal Crysis Remastered op 23 juli 2020 voor de Nintendo Switch beschikbaar zijn.

De ptimalisaties van het spel

Volgens de aankondiging van Crytek op dinsdag zal de Crysis Remastered Trilogy “geoptimaliseerd worden in samenwerking met Sabre Interactive,” die ook de CryEngine 5 remastering van de originele game heeft behandeld. Sabre Interactive werkte ook samen met 343 Industries aan de remasters van Halo: Combat Evolved in 2011 en Halo: The Master Chief Collection in 2014, evenals de Nintendo Switch-bewerking van The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition in 2019.

Het originele Crysis-spel werd in 2007 voor de pc uitgebracht, en vervolgens in 2011 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Crysis 2 werd in 2011 uitgebracht voor alle drie de platforms, net als Crysis 3. Alle drie de games werden oorspronkelijk gepubliceerd door Electronic Arts.