Crossing Souls CD Key code kopen

Crossing Souls is een avontuurlijkspel vol actie waarin vijf kinderen met speciale gaven een strijd met de overheid aangaan en daarbij puzzels oplossen. Het spel is ontwikkeld door Fourattic en is uitgegeven door Devolver Digital. De release van Crossing Souls zal plaats vinden op 18 februari 2018.

Wanneer een groep van vijf vrienden een mysterieuze steen vinden die het mogelijk maakt om te reizen tussen twee rijken, raken ze verstrikt in een complot van de overheid. Om hun families en de wereld te redden zullen ze moeten vechten en vele puzzels moeten oplossen. De moeilijkheidsgraad van de gevechten en puzzels zal toenemen naar mate het spel vordert.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Crossing Souls tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Crossing Souls op Keysforgames.nl