CrossCode CD Key code kopen

Over dit spel

Crosscode is een RPG, een role playing game, gemaakt door Radical Fish Games.

Het spel neemt je terug naar de jaren 80, met Super Nintendo achtige graphics, die ook nog eens 2d zijn in plaats van het nu gangbare 3d, is dit erg? Absoluut niet, het maakt deze game uniek. Door vijanden een kopje kleiner te maken doe je ervaring op, en voor afwisseling zorgen de talloze puzzels die een uitdaging op zich zijn.

Je volgt Lea, op haar reizen door de Crossworlds op zoek naar haar geheugen en haar herinneringen want die is ze allemaal kwijt geraakt. Samen met haar kun je je onderdompelen in meer dan 200 quests ofwel opdrachten, die je voorzien van beloningen wanneer je ze tot een goed einde brengt.

Vechten om te overleven

Tijdens je avonturen kom je meer dan 120 verschillende soorten vijanden tegen, en meer dan 30 confrontaties met vijanden die net wat sterker zijn, de zogenaamde “boss fights”.
Het vechtsysteem is zeer uitgebreid te noemen, je kunt 90 actieve skills leren, en zelfs meer passieve skills. Het devies is dan ook om met behulp van deze skills de zwakke plekken van de vijanden zo effectief mogelijk uit te buiten.

De gamewereld

De wereld is opgebouwd uit 7 unieke uitgebreide gebieden, elk met hun eigen karakteristieken en vijanden.
Alsof dat allemaal nog niet genoeg is bevat Crosscode ook nog 7 “dungeons”, ondergrondse kerkers van het ergste soort, niet voor de fijngevoeligen onder ons!

Zeer uitgebreid

Wanneer je het hele spel hebt doorlopen, zul je er toch snel 30 tot 80 uur van je tijd hebben ingestoken, maar het spel zit zo goed in elkaar dat je dat totaal niet in de gaten hebt, time flies…

Conclusie

Voor al wie van nostalgie naar de jaren 80 houd, en is opgegroeid met 2d games met een Super-Nes uiterlijk is dit een must-have! Een uitdagende game, met een goed verhaal, dat je niet zomaar hebt uitgespeeld, hulde aan de ontwikkelaars!