Crash Bandicoot N. Sane Trilogy CD Key code kopen

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is een compilatie van drie verschillende actie spellen vol avontuur ontwikkeld door Vicarious Visions en uitgegeven door Activision.

Het is een verzameling remasters van de eerste drie titels in de Crash Bandicoot serie. Deze serie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Playstation in de jaren negentig door Naughty Dog. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 4 op 30 juni 2017 en komt in juli 2018 uit voor de Nintendo Switch, Xbox One en Microsoft Windows.

Het origineel

N. Sane Trilogy is een verzameling remasters van de eerste drie spellen in de Crash Bandicoot-serie: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. In deze spellen speel je het buideldier Crash Bandicoot en moet je verschillende niveaus doorkruisen om te voorkomen dat Doctor Neo Cortex de wereld overneemt. Net als in de originele spellen gebruikt Crash Bandicoot verschillende draai- en springtechnieken om vijanden te verslaan, kisten te breken en een grote hoeveelheid items te verzamelen. Zo kun je onder andere Wumpa Fruit, extra levens en beschermende Aku Aku maskers verzamelen.

Verbeteringen

Hoewel Crash Bandicoot N. Sane Trilogy veel lijkt op het origineel, voegt de trilogie verschillende nieuwe functies toe aan alle drie de spellen. Zo vind je in deze nieuwe trilogie checkpoints en pauzemenu’s. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden om je spel op te slaan, zowel handmatig als automatisch. Tot slot heb je in deze vernieuwde versie de mogelijkheid om de meeste niveaus in elk spel te spelen als Crash’s zus coco.