Cosmic Star Heroine CD Key code kopen

Cosmic Star Heroine

Ontwikkeling

Het spel werd in april van dit jaar voor het eerst uitgebracht. De game werd ontworpen en uitgegeven door Zeboyd Games voor Playstation Vita en 4, Xbox One, Linux, MacOS en Microsoft computer. Het spel is van het role-playing genre wat wil zeggen dat alle acties belangrijk zijn voor het verdere verloop en de ontwikkeling van characters en de verhaallijn.

Het spel

Het spel speelt zich af in de ruimte in een niet zo verre toekomst. Een mysterieus iets dreigt de galaxie te vernietigen en het hoofdpersonage, de heldin van het verhaal moet worden bestuurd doorheen opdrachten en missies om uiteindelijk een ramp te voorkomen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cosmic Star Heroine tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cosmic Star Heroine op Keysforgames.nl